Szállítási információk

Futárszolgálat

A megrendelt árú kiszállítását szerződött partnerünk – DPD Hungária Kft. végzi, munkanapokon 8.00-18.00-ig terjedő időszakban.

Külföldi szállítást a webáruházon keresztül online intézni nem lehet, ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

A szállítás átalánydíja 990 Ft. 20.000 Ft felett a kiszállítás ingyenes. 

A megrendelésével kapcsolatos szolgáltatások (szállítással, kézbesítéssel kapcsolatos) zavartalan működése érdekében, a legszigorúbb adatvédelmi irányelveket figyelembe véve személyes adatokat (név, elérhetőségek) cserélünk. A futárszolgálat alkalmazottja, amennyiben a megadott szállítási címre nem tudja kiszállítani a csomagot, telefonon megkeresi Önt a további teendők érdekében. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást, ám ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a visszahozza telephelyünkre és a megrendelést töröljük.

Személyes átvétel

Rendelését személyesen díjmentesen átveheti 2 helyszínünkön is. Amennyiben a személyes átvételt választja, a rendelés leadása után telefonon egyeztetünk Önnel, melyik helyszínen szeretné átvenni a rendelését. A 2 helyszínünk:

2120 Dunakeszi Fóti út 73.
2120 Dunakeszi Fő út 129.

vagy telephelyünkön:

1171. Budapest, Anna utca 13.

Csak előre megrendelt termékkel tudjuk kiszolgálni.

Amint rendelése személyesen átvehetővé válik, erről Önt e-mailben és telefonon értesítjük.