Amennyiben a rendelés során fizetési módként Közvetlen banki átutalás szeretne választani, a pénztár résznél a megfelelő a megfelelő opció kiválasztása után, a rendelés véglegesítést követően minden információt megkap az utalás címével kapcsolatban.

KELLYS HEALTHY LIFE Kft.

Bank: OTP BANK
Számlaszám: 11705998-21316245
Kérjük, hogy az átutalás Megjegyzés sorában tüntesse fel a megrendelés számát, és megrendelő nevét amely a visszaigazoló e-mailben is megtalálható. Az összeg beérkezése után, kerül kiszállításra a megrendelés csomagja, aminek napjáról egy visszaigazoló emailt küldünk a megrendelő felé.

Előreutalás esetén, amennyiben a megrendelést nem tudjuk teljesíteni, a vételárat a lehető leghamarabb – legfeljebb 30 napon belül – automatikusan visszahelyezzük kártyájára.

Utánvétes fizetési mód megjelölése esetén a megrendelt termék(ek)et a velünk szerződött futárcég kézbesíti, az átvett termék(ek) árát a futárnak készpénzben kell kifizetni.

A megrendelés futárszolgálattal történő házhoz szállítása Magyarország területén 2-5 napot vesz igénybe. Ennek költsége egységesen 990 Ft, bruttó 20 000 Ft vásárlási érték felett ingyenes.